Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiseksi Tuhdimmille Tahdeille!

Lämpimästi tervetuloa! Haemme vapaaehtoisia Nokialla 17.-18.6.2022 järjestettävälle Tuhdimmat Tahdit -metallifestarille. Vapaaehtoisena toimit osana festivaalitiimiämme, tutustut mahtaviin tyyppeihin ja saat arvokasta kokemusta!

Tuhdimmat Tahdit ovat aikuisyleisölle suunnatut kaksipäiväiset metallikansan kokoontumisajot Nokian Sahanrannassa, missä esiintyy tänä kesänä muhkea lista metalli- ja rockmusiikin taitajia. Vapaaehtoisena pääset näkemään miten tapahtumassa hommat rullaavat ja olet keskeisessä osassa koko festarin rakentumista.

Vapaaehtoisille on työtehtäviä mm. rannekkeenvaihdon/aluesiisteyden, somistamisen ja raksan parissa ja ne sijoittuvat pääsääntöisesti festivaalialueelle ja sen välittömään läheisyyteen. Vapaaehtoistehtäviä ajoittuu festivaalipäivien lisäksi myös tapahtuman rakentamiseen ja purkamiseen. Työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana tarpeen mukaan.

Vapaaehtoisena toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja siitä ei makseta palkkaa. Vapaaehtoisena Tuhdimmilla Tahdeilla saat kuitenkin arvokasta kokemusta erilaisista tehtävistä, jotka ovat tapahtuman toteutumisen kannalta tärkeitä ja pääset seuraamaan festivaalin järjestämistä aitiopaikalta. Vapaaehtoisten määrästä ja aikatauluista riippuen tarjoamme noin 8 tunnin vapaaehtoisvuoroja. Vapaaehtoinen sitoutuu tekemään kaksi vuoroa, eli yhteensä noin 16 tuntia.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme seuraavaa:
• 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja Tuhdimmille Tahdeille
• Huikea karonkka tuotantoporukan kanssa syksymmällä
• Yhden aterian per vuoro, taukotilan ja vakuutuksen vuorojen ajaksi
• Tuhdimmat Tahdit -festivaalipaidan

Täytäthän lomakkeen huolellisesti, jotta voimme ottaa parhaalla tavalla huomioon juuri sinun toiveesi ja osaamisesi.

Huomioithan myös, että hakemus vapaaehtoiseksi on sitova ja ikäraja työtehtäviin sekä itse tapahtumaan on 18 vuotta. Kaikenlainen vilpillisyys ja päihtyneenä esiintyminen vapaaehtoistehtävissä on kiellettyä.

Haku vapaaehtoistehtäviin on suljettu. Kiitos kaikille Tuhdimmat Tahdit 2022 -vapaaehtoisille!

Rannekkeenvaihto/aluesiisteys

Rannekkeenvaihdossa vaihdetaan asiakkaiden kahden päivän liput rannekkeeksi ja VIP-liput rannekkeeksi ja passiksi.

Aluesiisteydessä pidetään huolta siitä, että festivaalialue pysyy siistinä. Tehtäviin sisältyy muun muassa roskien, pullojen ja tölkkien keräämistä sekä muita alueen puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Tarjoamme kaikki hommiin tarvittavat välineet.

Somistus

Somistustiimin tehtäviin kuuluu tapahtuma-alueen ja sen välittömän läheisyyden somistaminen viihtyisäksi sekä alueen kyltittäminen ja valaistuksien asettelu. Työt sijoittuvat tapahtumaviikon torstaille ja perjantaille ennen porttien avaamista.

Raksa

Rakennustiimissä rakennetaan festivaalialuetta, johon sisältyy mm. aitojen rakennusta ja kaluston kantamista pakoilleen. Työ on fyysistä, joten suosittelemme huomioimaan tämän hakuvaiheessa. Rakennus on tapahtumaviikon keskiviikkona ja torstaina. Purku on tapahtuman jälkeen sunnuntaina.

Heräsikö kysymyksiä vapaaehtoisuudesta? Ota yhteyttä: minna@masterevents.fi

fiSuomi