Vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoiseksi Tuhdimmille Tahdeille!

Vapaaehtoishaku Tampereen Ratinanniemessä 16.-17.6.2023 järjestettävälle Tuhdimmat Tahdit -metallifestarille aukeaa pian.

Tuhdimmat Tahdit ovat aikuisyleisölle suunnatut kaksipäiväiset metallikansan kokoontumisajot Tampereen Ratinanniemessä, missä esiintyy tänä kesänä muhkea lista metalli- ja rockmusiikin taitajia. Vapaaehtoisena pääset näkemään miten tapahtumassa hommat rullaavat ja olet keskeisessä osassa koko festarin rakentumista.

Vapaaehtoisille on työtehtäviä mm. rannekkeenvaihdon/aluesiisteyden, somistamisen ja raksan parissa ja ne sijoittuvat pääsääntöisesti festivaalialueelle ja sen välittömään läheisyyteen. Vapaaehtoistehtäviä ajoittuu festivaalipäivien lisäksi myös tapahtuman rakentamiseen ja purkamiseen. Työtehtävät saattavat vaihdella päivän aikana tarpeen mukaan.

Vapaaehtoisena toimiminen perustuu vapaaehtoisuuteen ja siitä ei makseta palkkaa. Vapaaehtoisena Tuhdimmilla Tahdeilla saat kuitenkin arvokasta kokemusta erilaisista tehtävistä, jotka ovat tapahtuman toteutumisen kannalta tärkeitä ja pääset seuraamaan festivaalin järjestämistä aitiopaikalta. Vapaaehtoisten määrästä ja aikatauluista riippuen tarjoamme noin 8 tunnin vapaaehtoisvuoroja. Vapaaehtoinen sitoutuu tekemään kaksi vuoroa, eli yhteensä noin 16 tuntia.

Tarjoamme vapaaehtoisillemme seuraavaa:
• 2 kpl kahden päivän festivaalilippuja Tuhdimmille Tahdeille
• Huikea karonkka tuotantoporukan kanssa syksymmällä
• Yhden aterian per vuoro, taukotilan ja vakuutuksen vuorojen ajaksi
• Tuhdimmat Tahdit -festivaalipaidan

Huomioithan myös, että hakemus vapaaehtoiseksi on sitova ja ikäraja työtehtäviin sekä itse tapahtumaan on 18 vuotta. Kaikenlainen vilpillisyys ja päihtyneenä esiintyminen vapaaehtoistehtävissä on kiellettyä. Vapaaehtoishaku Tampereen Ratinanniemessä 16.-17.6.2023 järjestettävälle Tuhdimmat Tahdit -metallifestarille aukeaa pian.

Heräsikö kysymyksiä vapaaehtoisuudesta? Ota yhteyttä: minna@masterevents.fi

fiSuomi