Info

INFO

Metallifestivaali Tuhdimmat Tahdit järjestetään Nokian Sahanrannassa 17.-18.6. ja tapahtumassa esiintyy yhteensä 18 yhtyettä kahden päivän aikana. Portit ovat auki perjantaina klo 16:00-01:00 ja lauantaina klo 14:30-01:00.

Sahanrannan festivaalialueen osoite on Lintuniementie 3, 37120 Nokia. Sinne pääsee jalan sekä Emäkoskentien että Nuijamiestentien kautta. Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ei ole asiakaspysäköintiä.

Ohjelma

Ikäraja

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti

Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti sijaitsevat tapahtuman porteilla.
Rannekkeenvaihto on auki perjantaina klo 15:00-22:00 ja lauantaina klo 14:00-22:00.
Lipunmyynti on auki perjantaina klo 15:00-23:30 ja lauantaina klo 14:00-23:30.
Klo 22:00-23:30 välisenä aikana rannekkeenvaihto tapahtuu lipunmyynnissä.

Rannekkeenvaihdossa vaihdetaan kahden päivän lippu rannekkeeksi ja kaikki VIP-liput rannekkeeksi ja passiksi. Ranneke laitetaan pisteellä ranteeseen, joten jokaisen kävijän tulee noutaa ranneke henkilökohtaisesti. Kun sinulla on ranneke, voit poistua alueelta ja palata takaisin niin monta kertaa kuin haluat näyttämällä ranneketta portilla. Vain ehjä ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn.

Yhden päivän liput luetaan porteilla sisäänpääsyn yhteydessä ja niitä ei vaihdeta rannekkeiksi. Yhden päivän lipulla pääsee
festivaalialueelle vain yhden kerran.

Lipunmyynnissä myydään kaikkia lipputyyppejä, jos niitä on vielä jäljellä, ja hoidetaan mahdolliset päivän vaihdokset ja korotukset. Lisätiedot Liput -otsikon alla.

Liput

Yhden päivän liput alk. 59,90€, kahden päivän lippu 99,90€ Tiketin ja Lippupisteen kautta. VIP-liput 129,90€/219,90€.

Ovilippujen hinnat:
Yhden päivän lippu: 65€
Kahden päivän lippu: 110€
Yhden päivän VIP: 135€
Kahden päivän VIP: 230€

VIP-lippu sisältää:
– VIP-teltta ja rajattu VIP-alue, jossa riittävästi istumapaikkoja
– Omat vessat
– Tuhti VIP-buffet klo 18-21 molempina päivinä
– Näkymä molemmille lavoille
– Oman baarin palvelut
– VIP-passi ja kaulanauha

Vuoden 2021 siirretyille festareille ostetut liput:

– Kahden päivän liput käyvät tänä vuonna sellaisenaan. Vaihda lippu rannekkeeksi tapahtuman porteilla rannekkeenvaihdossa.
– Yhden päivän lippu käy sellaisenaan sille ostetulle päivälle, mutta lipun voi halutessaan vaihtaa toiselle tapahtumapäivälle joko Tiketin asiakaspalvelun kautta hintaan 7,50€ tai tapahtuman porteilla sijaitsevassa lipunmyyntikopissa veloituksetta. Koskee myös VIP-lippuja.
– Yhden päivän lipun voi halutessaan korottaa kahden päivän lipuksi maksamalla erotuksen viimevuotiseen kahden päivän lippuun + Tiketin päivityskulu 7,50€. Lipun voi korottaa myös tapahtuman porteilla sijaitsevassa lipunmyyntikopissa ilman Tiketin 7,50€ kulua. Koskee myös VIP-lippuja.

Tämän vuoden festareille ostetut liput:

– Yhden päivän lipun voi korottaa kahden päivän lipuksi Tiketin asiakaspalvelun kautta maksamalla erotuksen tämän vuoden kahden päivän lippuun + Tiketin päivityskulun 7,50€. Lipun voi korottaa myös tapahtuman porteilla sijaitsevassa lipunmyyntikopissa ilman Tiketin kulua. Koskee myös VIP-lippuja.
– Yhden tai kahden päivän lipun voi korottaa VIP-lipuksi Tiketin asiakaspalvelun kautta maksamalla erotuksen + Tiketin päivityskulun 7,50€. Lipun voi korottaa myös tapahtuman porteilla sijaitsevassa lipunmyyntikopissa ilman Tiketin kulua.

Saapuminen

Nokian asemalta on matkaa Sahanrantaan hieman alle 2 kilometriä. Sahanrannan osoite on Lintuniementie 3, 37120 Nokia. Sinne pääsee jalan sekä Emäkoskentien että Nuijamiestentien kautta. Festivaalialueen välittömässä läheisyydessä ei ole asiakaspysäköintiä mutta festivaalin asiakkaat voivat parkkeerata autonsa esimerkiksi Nokian rautatieasemalle, jossa on ilmaisia parkkipaikkoja.

Suosittelemme saapumaan kävellen, polkupyörällä, taksilla, festaribussilla tai julkisilla. Tapahtuma-alueen läheisyydessä on valvomaton pyöräparkki, johon voit parkkeerata polkupyöräsi omalla vastuulla.

Tapahtuma-alueen välittömästä läheisyydestä löytyy taksitolppa.

Bussikuljetukset

Päiväsaikaan festarikansaa Nokian rautatieasemalta Sahanrantaan kyydittävä Jumbo Bus Oy:n bussi on ilmainen, yöllä bussilipun hinta Sahanrannasta Tampereen linja-autoasemalle on 10,50€ (sis. palvelumaksun). Liput yöbusseihin myydään ennakkoon Lippupisteessä. Lippuja voi ostaa myös festivaalin lipunmyynnissä, mikäli niitä on jäljellä.

PE 17.6.
Klo 15:30-18:30: Nokian rautatieasema – Sahanranta (matka-aika 10 min)
Klo 00:15 ja 01:15: Sahanranta – Nokian keskusta – Pispala – Tampereen linja-autoasema (matka-aika 25 min)

LA 18.6.
Klo 13:30-17:00: Nokian rautatieasema – Sahanranta (matka-aika 10 min)
Klo 00:15 ja 01:15: Sahanranta – Nokian keskusta – Pispala – Tampereen linja-autoasema (matka-aika 25 min)

Jumbo Bus Oy:n jumbobussilla pääsee perjantaina Helsingistä Nokialle ja takaisin festivaalin päätteeksi lauantaiyönä. Huom! Bussiliput ovat myynnissä vain Jumbo Bus Oy:n verkkokaupassa. Osta bussilippu ennakkoon täältä. Lippuja ei voi ostaa bussikuskilta tai festivaalin lipunmyynnistä.

Lähtö 17.6. klo 11:20: Kiasman tilausajopysäkki
Paluulähtö 19.6 klo 01:15: Sahanranta – Tampere – Hämeenlinna – Helsinki

Festarialueelta pääsee yöllä Tampereelle myös julkisen liikenteen bussilla numero 70Y. Bussi, joka kulkee festivaalialueen vieressä olevan Tiesenmäki (8645) -bussipysäkin kautta, on pysäkillä noin klo 00:00 ja noin klo 01:00. 70Y yövuorot 17.-18.6.

Suosittelemme menemään ajoissa pysäkille, jotta ehdit varmasti. Bussilipun hinta on Tampereen joukkoliikenteen hinnaston mukainen yölippu ja maksutapoina käyvät matkakortti, lähimaksu tai Nysse Mobiili (ei käteinen).

Turvallisuus

Festivaalialueen porteilla tehdään kaikille festarivieraille turvatarkastus, jolla halutaan varmistaa kaikkien kävijöiden turvallisuus ja viihtyvyys tapahtumassa. Jättämällä kielletyt esineet kotiin tai narikkaan nopeutat turvatarkastuksen kulkua.

Festivaalialueelle ei saa tuoda:
– Kaikenlaiset juomat
– Huumeet
– Tyhjät tölkit ja alkoholipullot
– Lasipullot ja -purkit
– Eväät (poislukien pieni naposteltava esim. hedelmät, snacksit, karkit)
– Ampuma- ja teräaseet sekä muut vahingoittamiseen tarkoitetut välineet
– Räjähteet ja ilotulitteet
– Laserosoittimet ja muut vastaavat esineet
– Videokamerat ja selfiekepit
– Kameran jalustat
– Dronelennokit
– Sateenvarjot
– Retkituolit
– Lemmikit

Festivaalialueelle saa tuoda:
– Yksi max 0,5l muovinen, tyhjä juomapullo
– Pieni käsidesi
– Savukkeet, sähkötupakat ja niiden nikotiininesteet
– Kännykkäkamera, pokkari, järjestelmäkamera

Festivaalialueen palvelut

Alueella on ravintolapalveluita, ruokamyyntiä ja muita myyntikojuja, kuten artistien paitamyynti. Istumapaikkoja löytyy runsaasti ja tapahtuman ravintolassa on A-oikeudet. Alueella on myös vesipiste.

Tupakointi

Keikkojen aikana ei saa tupakoida lavan edustalla ja läheisyydessä. Huomioithan muiden festarivieraiden viihtyvyyden ja tupakoit vain merkityllä tupakointipaikalla.

Ensiapu

Festivaalialueella sisäänkäynnin läheisyydessä on ensiaputeltta.

Narikka

Porttien läheisyydessä rannekkeenvaihdon vierestä löytyy narikka. Narikkamaksu on 3 euroa/henkilö/käyntikerta. Saat tavarasi takaisin narikasta vain narikkalappua vastaan. Pidä siis narikkalapustasi hyvää huolta.

Narikka on auki perjantaina klo 15:00-01:15 ja lauantaina klo 14:00-01:15.

Löytötavarat

Tapahtuman aikana löytötavaroita voi tiedustella narikasta. Jos löydät jonkin tavaran, viethän sen narikkaan. Löytötavaroiden tapahtuman jälkeisestä toimituspaikasta ilmoitetaan tapahtuman jälkeen.

Löytötavarat ovat toimitettu Nokian poliisiasemalle. Poliisiasema on auki klo 9-16. Soita: 0295 440 131

Media

Median ja kutsuvieraiden rannekkeet ja passit voi noutaa lipunmyynnistä henkilöllisyystodistusta vastaan.

Esteettömyys

Avustettava saa ottaa avustajan maksutta mukaansa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäisiin toimiin tai asioimiseen. Mikäli avustettavalla on kahden päivän lippu tai VIP-lippu, avustajan tulee saapua samaan aikaan avustettavan kanssa rannekevaihtopisteelle, jossa molemmat saavat avustettavan lippua vastaavan rannekkeen. Avustajakortin tai vammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä.

Festivaalialueen maasto on pääosin asvalttia. Invavessa on WC-alueella. Pyörätuolilla kulkeville on oma aidattu alue lavojen läheisyydessä.

Tasa-arvo

Tuhdimmilla Tahdeilla ei saa syrjiä eikä häiritä ketään esimerkiksi sukupuolen, sukupuolisen suuntautumisen, etnisen taustan tai ihonvärin perusteella. Jokainen on tervetullut omana itsenään ja kunnioitetaan toinen toistamme. Jos sinua tai läheistäsi kohdellaan kaltoin, kerro siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

fiSuomi